دفاع مسيح مهاجری از ميرحسين موسوی
- توضیحات
- منتشر شده در سه شنبه, 10 تیر 1393 14:44
آذوح: روزنامه شرق از دفاع مسيح مهاجری،مدير مسئول روزنامه جمهوری اسلامی، از ميرحسين موسوی گزارش داده و از قول مدير مسئول روزنامه جمهوری اسلامی نوشته است: «به چه مجوزی هرکسی يک حکمی را برای آقای موسوی تعيين میکند؟ به چه مجوزی هرکسی هر تهمتی را که بخواهد به او نسبت میدهد؟ شماها چهکارهايد که اين حرفها را میزنيد؟»
به نوشته اين روزنامه، مسيح مهاجری مديرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی، با بيان اينکه «در انتخابات سال ۸۸ يک اتفاقاتی برای مهندس موسوی پيش آمد» گفته است: «پروندهای است که آن را بايد دستگاه قضايی رسيدگی کند. چون اين وظيفه دستگاه قضايی است و خود آنها هم بايد در آن دنيا پاسخگو باشند. اما به چه مجوزی هر کسی يک حکمی را برای آقای موسوی تعيين میکند؟ به چه مجوزی هرکسی هر تهمتی را که بخواهد به او نسبت میدهد؟ شماها چهکارهايد که اين حرفها را میزنيد؟»
مديرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی ضمن اشاره به اينکه «در همين حرفهای اين آقايان آمده که اگر دستگاه قضايی آنها را در حصر نگه نمیداشت، مردم آنها را میکشتند»، گفته است: «اولا که اين حرف صحيح نيست ثانيا بايد ديد آيا خود ايشان راضی هستند که به اين بهانه (در حصر) نگه داشته شوند.»
مسيح مهاجری با اشاره به اتهاماتی که از سوی برخی در پنج سال گذشته به ميرحسين موسوی وارد شده نيز گفته است: «آنها در زمان نخستوزيری مهندس موسوی بودند و ديدند که امام از آقای موسوی تعريف میکردند و میدانند که اين صحبتها خلاف گفتههای امام است و عقل و شرع هم نمیپذيرد که امام از طرفی آگاه باشند که فردی در حزب جمهوری اسلامی است که جاسوس است و ترور میکند و اسم آن فرد را بياورد که آقای موسوی اين کارها را میکند و از طرفی بالاترين مقام و مسئوليت يک حکومت را به همين فرد واگذار کند. اين قضيه در آن زمان بسيار سروصدا بهپا کرد که چه شده که امام جلو اين افراد ايستادند و گفتند که مصلحت نظام در اين است.»
به نوشته روزنامه شرق، مسيح مهاجری با تاکيد براينکه رهبر فعلی جمهوری اسلامی نيز تا پيش از سال ۸۸ از ميرحسين موسوی «تعريف و تمجيد» میکرد، گفته است: «آنچه ما از رهبری درباره مهندس موسوی شنيديم تا قبل از انتخابات ۸۸ تعريف و تمجيد است و حتی ايشان بارها حکم آقای موسوی را برای مجمعتشخيصمصلحتنظام و شورايعالی انقلاب فرهنگی دادند و در جلسات تصميمگيری سران گذشته او را شرکت دادند مثل مسايل هستهای و مسايل ديگر و در جلساتی که رهبری در ابتدای شروع زعامت خود برای مشاوره برقرار میکردند، آقای موسوی حضور داشت و رهبری با تعابيری مثل، آدم نجيبی هست، خوشفکر هست و... از او تمجيد میکردند.»
مسيح مهاجری همچنين تاکيد کرده است که «بعد از سال ۸۸ هم هيچگاه رهبری، آقايان موسوی و کروبی را به وابستگی به بيگانگان متهم نکردند. هر مطلبی گفتند، گله نسبت به اعتراض به نتايج انتخابات بود و اينکه ديگران از اعمال آنها سوءاستفاده کردند. شما اگر صحبتهای ايشان را که در رسانهها پخش شد نگاه کنيد، از اين تهمتهايی که بعضی از افراد میزنند در صحبتهای ايشان وجود ندارد. بنابراين، اين نوع حرفزدنها خلاف نظر امام و رهبری فعلی است» و تنها «رهبری نظرشان اين بود که اينها بايد مواخذه شوند بهخاطر اينکه دشمن از رفتار اينها سوءاستفاده کرده و يک عدهای در روزنامهها و مصاحبههايشان در تلويزيون و رسانههای ديگر پروندهسازیهايی میکنند.»
اين روزنامه همچنين از قول مسيح مهاجری نوشته است: «رايی که آقای روحانی آورد يعنی اينکه مردم چهار سال تمام اين دروغها و فحشها را شنيدند بعد که به پای صندوق آمدند خلاف آن اظهارنظرهای کذب رای دادند. مردم بيمه شدهاند، مردم مسايل را میفهمند. هرقدر گزارش دروغ بدهند، هرچه حرفهای دروغ بزنند فايده ندارد. چهارسال تمام است از تلويزيون يکطرفه حرف زدند و از روزنامههايشان يکطرفه گفتند، تهمت زدند و به ديگران هم اجازه جوابدادن ندادند.»
روزنامه شرق همچنين از انتقاد مسيح مهاجری از صدا و سيما خبر داده و از قول وی نوشته است: «صداوسيمای ما احتياج به يک تحول بزرگ دارد. صداوسيما مستقل عمل نمیکند و فلسفه صداوسيما اين است که بايد بوق نظام باشد، نبايد بوق اين و آن باشد. متاسفانه صداوسيما بوق جناحها و افراد شده است و بايد صداوسيما خودش را بالاتر بکشد و شايد از عهده مسئولان فعلی آن برنيايد ولی اميدوارم مسئولانی گذاشته شوند که در سطح بالاتری يعنی در سطح ملی فکر کنند.»
مسيح مهاجری همچنين با اشاره به اظهارات اخير اسدالله بادامچيان از اعضای ارشد موتلفه اسلامی درباره «افشای تصميمات سری حزب جمهوری اسلامی از سوی ميرحسين موسوی» و «بيم آيتالله خمينی از موسوی»، گفته است: «اتهاماتی که اخيرا يکی از اعضای هيات موتلفه بهعنوان دليل توقف کار حزب جمهوری اسلامی به آقای مهندس موسوی وارد کرده، کذب محض است.»
مسيح مهاجری که خود در سالهای نخست پس از انقلاب از اعضای حزب جمهوری اسلامی بود همچنين گفته است که خود اسدالله بادامچيان «که آن زمان مسوول سازمان شهرستانهای حزب بود و افکار شخصی خودش را و افکار موتلفه را به نام حزب در شهرستانها ترويج میکرد و اختلاف ايجاد میکرد. همين اختلافات و مشکلاتی که در شهرستانها ايجاد میکرد به گوش امام رسيد و امام دستور توقف فعاليت حزب را دادند.»
مديرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی درباره اين عضو موتلفه اسلامی گفته است: «من نصيحت میکنم اين شخص را که ايشان در سنی نيستند که کينهتوزی نسبت به يک آدم شريف مثل آقای مهندس موسوی داشته باشند. من توصيه میکنم به ايشان که مثل آقای عسگراولادی که در ماهها و روزهای اواخر عمرشان مطالبی گفتند و خود را نسبت به آقای موسوی و کروبی بریالذمه و راحت کردند، اين کار را بکند و خودش را نجات دهد چون در روز قيامت بايد جواب پس دهد. البته اين را هم اضافه میکنم که اگر اين شخص نصيحت مرا نپذيرد و به اين کارها ادامه دهد، مطالبی را از برخوردها و مسايلی که او در داخل حزب داشت، در معرض افکار عمومی قرار میدهم که پشيمان شود.»
مسيح مهاجری در عين حال گفته است: «بايد يک وقتی را تعيين کرد و خود آقای موسوی حضور داشته باشند و در يک مناظره آقای موسوی بتواند جواب دهد. ولی زمانی که کسی حضور ندارد و نمیتواند پاسخ دهد اينجور حرف زدن خلاف اخلاق است و البته افرادی مثل ما که بوديم و ديديم که چه مسايلی گذشت نمیگذاريم و مطالب را میگوييم و باز هم نصيحت میکنم که ايشان]اسدالله بادامچيان[ به اين حرفها ادامه ندهد.»