۵۱ درصد جمعیت کشور از «بودجه جاری کشور» استفاده می‌کنند

آذوح: حجت‌الله خدایی سوری، نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی گفت: «۵۱ درصد جمعیت کشور به شکل‌های مختلف از بودجه جاری کشور استفاده می‌کنند
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، حجت الله خدایی سوری ضمن اشاره به اینکه ضعف مدیریتی یکی از تهدیدات داخلی در مسیر توسعه کشور است، گفت: «اگر مدیریت توانمندی داشتیم خزانه مملکت توسط چندین نفر خالی نمی‌شد
این نماینده مجلس با اشاره به این‌که ۵۱ درصد جمعیت کشور به شکل‌های مختلف از بودجه جاری کشور استفاده می‌کنند و حقوق بگیر دولت هستند، گفت: «این در حالی است که در کشورهای دیگر عمده بار فعالیت‌ها روی دوش بخش خصوصی است
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس گفت براساس آمار «از هر ۲۴۰ نفر ایرانی یک نفر مدیر است» که این امر باید بررسی شود تا روند توسعه توسط «مدیران توانمند و قوی» طی شود.
پس از پایان جنگ هشت ساله ایران با عراق، دولت هاشمی رفسنجانی انتقاد از برنامههای اقتصادی دولت دوران جنگ را در دستور کار قرار داد. هاشمی رفسنجانی بارها از اقتصاد متمرکز و دولتگرا انتقاد کرد و خواستار کاهش تصدیگری دولت شد.
هم‌زمان، بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول نیز به بهانه کمک به ایران، دولت را به خصوصیسازی تدریجی تشویق کردند. در سال ۶۹ تبصره ۳۲ برنامه اول توسعه، نخستین گام برای فرآیند خصوصیسازی برداشته شد.
به این ترتیب همه دولتهای شکل گرفته پس از جنگ در ایران، در پیشبرد سیاست‌های خصوصی‌سازی همسو و همگام بوده‌اند و در برنامه‌های توسعه پنجگانه بر ضرورت توسعه بخش خصوصی و کاهش تصدی‌گری دولت تاکید شده اما آنچه پیداست، عدم دسترسی به اهداف تعیین شده این سیاست و راهبرد است.
حال ۲۵سال پس از اجرای برنامه خصوصیسازی در ایران پس از انقلاب، مدیران دولتی سرانجام پذیرفتهاند که این تجربه ناموفق بوده است و به نقد نیاز دارد.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn