بحث کشتار ۶۷ خط قرمز باندهاي رژيم در جلسه استیضاح وزیر علوم

آذوح: در جلسه استيضاح وزير علوم كابينه آخوند روحاني در باره كشتار ۶۷ كه خط قرمز باندهاي رژيم است . آصفري عضو کمیسیون امنیت مجلس وحوش راجع به ايميل بخشی از «نامه یکی از سرداران اخراجی سپاه به محمد نوری‌زاد» که در تیرماه ۱۳۹۱ در وبسایت رسمی نوری‌زاد منتشر گردید؛ وبراي ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه ارسال شده است، اعتراض كرد و گفت: «یک نمونه که برای ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه ارسال شد این است: «خروج یک کمپرسی جوانان ۱۸ و ۱۹ ساله از اوین در سال ۶۷ هیچ تعریفی جز جنایت نداشته، من که سال‌ها پیش این را دیدم و به اسم ضرورت انقلابی تعبیر کردم کور بودم»؛ چرا سیاه‌نمایی می‌کنند؟ چه کسی این را دیده؟»
به گزارش حکومتی ايسنا، محمدحسن آصفری، نماینده موافق استیضاح رضا فرجی دانا، وزیر علوم، در سخنان خود در صحن علنی مجلس، بار دیگر بحث کشتار ۶۷ را مطرح ساخت. وی در بخشی از سخنان خود در انتقاد از فرجی دانا، گفت:
«انتصاب افراد مساله‌دار و سوءاستفاده از شبکه‌های ارتباطی نیز مسائل دیگری است که باید عنوان کرد. این افراد با استفاده از شبکه‌های رسانه‌ای به صورت گسترده مطالبی را برای اساتید ارسال می کردند. یک نمونه از آن‌ها که برای ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه ارسال شد این است: «خروج یک کمپرسی جوانان ۱۸ و ۱۹ ساله از اوین در سال ۶۷ هیچ تعریفی جز جنایت نداشته، من که سال‌ها پیش این را دیدم و به اسم ضرورت انقلابی تعبیر کردم کور بودم»؛ چرا سیاه‌نمایی می‌کنند؟ چه کسی این را دیده؟
وزیر علوم در پاسخ به انتقاد آصفری گفت: «یک ایمیل ضد انقلابی را کسی توزیع کرده، پرونده این فرد آمده هیات بدوی وزارت علوم و اخراج کرده، ما با کسی شوخی نداریم، ما به ضد انقلاب باج نمی‌دهیم». لاریجانی پس از این سخن فرجی دانا گفت: «امروز شدیم صندوقچه اسرار آقایان». فرجی دانا هم گفت برای این‌که صندوقچه سنگین نشود، اجازه بدهید این را ادامه ندهیم.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn