رژيم ايران مهاجران افغانی را برای جنگ در سوریه اجير مي كند
- توضیحات
- منتشر شده در دوشنبه, 12 آبان 1393 04:28
آذوح: شبکه تلویزیونی سی.ان.ان آمریکا، روز جمعه سی و یکم اکتبر، گزارشی در مورد اعزام گروهی از شهروندان افغان به سوریه، که در ایران تعلیم دیده و از آن کشور مستمری میگیرند، منتشر کرد. این شبکه خبری، بر اساس ویدیویی که از گروهی از شورشیان سوری به دست آورده و نیز فرستادن خبرنگاری به افغانستان، جمعه گزارشی را پخش کرد که در آن چند مرد افغان که با نقاب صورت خود را پوشانده بودند میگفتند که در ایران آموزش نظامی دیدهاند و قصد دارند که برای جنگ با آمریکا به سوریه سفر کنند. تلویزیون سی.ان.ان گزارش داد رژیم ایران، مهاجران افغانی را که در ایران زندگی میکنند اجیر کرده و برای جنگ به سوریه اعزام میکند. بنا به این گزارش یکی از این مزدوران که در سوریه اسیر شده است میگوید اسم من احمد حسینی است. رژیم ایران به کسانی مانند من پول میدهد که به سوریه آمده و بجنگیم. من اهل افغانستان هستم و یک مهاجر در ایران بودم. رژیم ایران ما را به اینجا آورد. وی میگوید ماهی ۵٠٠ دلار به وی داده شده تا بجنگد. تلویزیون سی.ان.ان افزود: مردانی که قبلاً به همراه طالبان میجنگیدند، اکنون آمدهاند تا برای رژیم اسد بجنگند. … آنها میگویند در ایران، در حالی که چشمانشان را بسته بودند، به پایگاهی برده شده و به مدت ١۵ روز آموزش سلاحهای رزمی دیدند و به آنها پول پرداخت شد. اما اطلاع چندانی در مورد جنگ در سوریه نداشتند. بنابه این گزارش، این افراد میگویند در گذشته برای گروه طالبان میجنگیدند .ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده در واکنش به این گزارش سی.ان.ان به این شبکه گفته است که آمریکا بارها درباره حمایت رژيم ایران از حکومت بشار اسد ابراز نگرانی کرده است