اعدام 9 زندانی
- توضیحات
- منتشر شده در پنج شنبه, 06 آذر 1393 09:41
آذوح: صبح روز جاری ۵ زندانی متهم به قتل در زندان رجایی شهر کرج از طریق چوبه دار اعدام شدند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، صبح روز جاری (چهارشنبه ۵ آذر ماه) پنج زندانی با اتهام قتل عمد در محوطه زندان رجایی شهر کرج از طریق چوبه دار اعدام شدند.
یکی از اعدام شدگان روز جاری روحالله عباسی نام داشت که به اتهام قتل عمد در حین نزاع خیابانی به اعدام محکوم شده بود.
گفتنی است، روز سهشنبه ۹ زندانی متهم به قتل جهت اجرای حکم به سلول انفرادی منتقل شدند که ۴ تن از ایشان با گرفتن مهلت به سلولهای خود بازگشتند.
اعدام دو نفر در مشهد ملاء عام
صبح امروز ۲ نفر به اتهام شرارت در شهر مشهد در ملاء عام به دار آویخته شدند.
به گزارش هرانا به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ ساعت ۹ و ۱۵ دقیقه صبح امروز دو نفر به اتهام شرارت به نامهای «علی – م» و «علی – ق» بنا بر ارتکاب جرمهای متعدد و خشن پس از سیر مراحل قانونی با رای قضات در دستگاه محاکمه به اعدام محکوم شدند که این رای چندی پیش از سوی دیوان عالی کشور تایید و اجرای آن الزام شد.
غلامعلی صادقی دادستان شهر مشهد با حضور در محل اجرای حکم این دو متهم گفت: «علی – م» و «علی – ق» قبل از دستگیری توسط نیروی انتظامی دست به جرمهایی نظیر شرارت، سرقت به عنف، اوباشگری و قتل زده بودند و باعث اخلال در نظم عمومی، رعب و وحشت مردم و سلب آسایش هموطنان شده بودند که پس از طی مراحل قانونی حکم اعدام برای آنان صادر و امروز به اجرا در آمد.
اعدام دو نفر در زندان مرکزی قزوین
سحرگاه امروز با حضور مقامات قضایی، جوانی که متهم بود در یک درگیری جوان دیگری را به قتل رسانده و یک متهم به قاچاق مواد مخدر در ندامتگاه مرکزی قزوین به دار آویخته شدند.
به گزارش هرانا به نقل از ایرنا؛ متهم به قتل ۲۳ ساله طی یک درگیری در بوستان معلم قزوین، جوان ۲۲ سالهای را با ضربات چاقو مجروح و پس از انتقال به بیمارستان وی فوت مینماید.
طبق این گزارش پس از وقوع قتل، مجرم دستگیر و با تکمیل تحقیقات در شعبه دوم بازپرسی و با صدور قرار مجرمیت و تنظیم کیفرخواست، پرونده به شعبه دوم دادگاه کیفری استان قزوین ارسال و دادگاه مذکور دفاعیات متهم و وکیل وی مبنی بر دفاع مشروع را مردود شناخته و رای به قصاص نفس نامبرده صادر مینماید.
به دنبال اعتراض متهم و وکیل وی، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال و پس از بررسی و رسیدگی، رای صادره از سوی دادگاه کیفری استان قزوین تایید و ابرام شد که با تقاضای قصاص قاتل از سوی اولیای دم مقتول، پس از استیذان از رییس قوه قضاییه و موافقت وی، حکم صادره به مرحله اجرا در آمد.
همچنین زندانی دیگر که اعدام شد متهم به حمل ۹ کیلو و ۳۰۰ گرم هرویین بود که پس از دستگیری، در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب قزوین، با صدور قرار مجرمیت، پرونده به شعبه سوم دادگاه انقلاب اسلامی قزوین ارسال و دادگاه پس از رسیدگی متهم را به اعدام و مصادره اموال ناشی از جرم محکوم مینماید.
رای صادره در خصوص متهم مورد اعتراض قرار گرفته و پس از بررسی با رد اعتراض، مورد تایید دادستان کل کشور قرار میگیرد.
همچنین تقاضای عفو محکوم علیه نیز در کمیسیون عفو استانی و مرکز طی دو نوبت مطرح و مورد مخالفت واقع میشود و در نهایت اجرای حکم وی از سوی رییس قوه قضاییه بلامانع اعلام میگردد.