بازداشت یک گروه در ایران به اتهام انجام «۹۰ ترور»

آذوح: عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور ایران خبر داده که یک گروه به گفته او «تروریستی» در کشور بازداشت شده‌اند که تاکنون «۹۰ ترور» انجام داده‌اند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، رحمانی فضلی امروز دوشنبه ۲۴ فروردین در یک نشست خبری گفته که گروه بازداشت‌شده، این ترورها را از سال ۱۳۸۷ خورشیدی تاکنون انجام داده‌اند.
به گفته وزیر کشور این افراد پیش از ۲۲ بهمن سال گذشته بازداشت شده‌اند.
رحمانی فضلی در مورد تعداد و هویت این گروه که در شرق ایران بازداشت شده‌اند، توضیح بیشتری نداده است.
از این گروه حدود ۳۵۰ کیلوگرم مواد منفجره و سلاح نیز کشف شده است.
شرق ایران در سال‌های اخیر صحنه درگیری‌های مرگبار بین نیروهای نظامی با گروه‌های مخالف حکومت از جمله جندالله و جیش‌العدل بوده است. این گروه‌ها می‌گویند برای دفاع از حقوق بلوچ‌ها مبارزه می‌کنند.
تأمین امنیت در مرزهای شرقی ایران به سپاه پاسداران واگذار شده است.
۳۸نفر از عاملان حمله به مطهری در شیراز شناسایی نشده‌اند
رحمانی فضلی در این نشست خبری همچنین گفته که هشت نفر از افراد مهاجم که در شیراز به علی مطهری، نماینده مجلس حمله کردند، بازداشت شدند اما ۳۸ مهاجم دیگر هنوز شناسایی نشده‌اند.
هشت نفری که بازداشت شده بودند با قرار وثیقه آزاد شده‌اند.
به گفته وزیر کشور هنوز عاملان سازماندهی حمله به علی مطهری نیز شناسایی نشده‌اند.
علی مطهری، نماینده تهران در مجلس ایران، روز دوشنبه ۱۸ اسفند سال گذشته، برای سخنرانی به شیراز رفته بود که پس از ورود به فرودگاه با حمله موتورسوران روبه‌رو شد و با سنگ و گوجه مورد حمله قرار گرفت. او نزدیک به سه ساعت نیز در یکی از کلانتری‌های شیراز در محاصره مهاجمان قرار داشت.
رحمانی فضلی افزوده که در ماجرای حمله به علی مطهری در شیراز «بعضی دستگاه‌های قانونی کوتاهی کردند که باید با آن‌ها برخورد شود
وزیر کشور توضیح نداده که این دستگاه‌های قانونی چه نهادهایی هستند اما منتقدان از «استانداری فارس، نیروی انتظامی و نهادهای امنیتی» به‌عنوان متهمانی نام می‌برند که در برقراری امنیت به‌هنگام سفر علی مطهری «کوتاهی کرده‌اند
تهبه آیین‌نامه برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها
وزیر کشور در بخش دیگری از این نشست خبری در مورد حضور زنان در ورزشگاه‌ها نیز گفته که کارشناسان وزارت کشور و وزارت ورزش، آئین‌نامه‌ای را برای نحوه حضور و فعالیت زنان در استادیوم‌ها و اماکن ورزشی آماده خواهند کرد تا در شورای امنیت و سایر نهادها پیگیری شود.
دو هفته پیش عبدالحمید احمدی، معاون وزیر ورزش و جوانان ایران گفته بود که شورای امنیت کشور طرح پیشنهادی این وزارتخانه برای حضور زنان در سالن‌های ورزشی را تأیید کرده و این طرح در سال جاری اجرا می‌شود اما خبر موافقت با حضور زنان در ورزشگاه‌ها، به فاصله یک روز پس از انتشار این سخنان احمدی، از سوی وزارت کشور تکذیب شد.
زنان در ایران ده‌ها سال است که تنها می‌توانند در ورزشگاه‌هایی به عنوان تماشاگر حضور داشته باشند که مسابقات و ورزش‌های مربوط به زنان در آن‌ها برگزار شود.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn