«کلاس‌های آموزشی سپاه پاسداران علیه دولت و مذاکرات هسته‌ای»

آذوح: روزنامه جمهوری اسلامی خبر داد که یک «نهاد انقلابی»، کلاس‌هایی علیه دولت و مذاکرات هسته‌ای تشکیل داده است.
این روزنامه نام این نهاد را فاش نکرده اما آن را «نهاد برخاسته از انقلاب» توصیف کرده که برای کارکنان خود، توسط «هدایت‌گران و توجیه‌گران» کلاس آموزشی برگزار می‌کند.
پیش از این علی اشرف نوری، رئیس پیشین اداره سیاسی سپاه پاسداران در سال ۱۳۹۱ گفته بود که سپاه پاسداران «برنامه های تحولی و جدید» از جمله «هادیان همراه» و «کلینیک سیاسی» را برای رفع «بیماری فکری و سیاسی و شبهه زدایی سیاسی» اعضای سپاه و بسیج به اجرا می گذارد.
به گفته نوری، اداره سیاسی سپاه در صدد اجرای طرح‌هایی همچون «هادیان سیاسی همراه»، «هر پاسدار یک هادی سیاسی» و «کلینیک سیاسی» برای «تخلیه شبهات و توجیه» اعضای سپاه و بسیج است.
اکنون به نظر می‌رسد توصیف‌های روزنامه جمهوری اسلامی اشاره به سپاه پاسداران ایران دارد که کلاس‌هایی را از سوی کسانی که «هادیان سیاسی» نامیده می‌شوند، برگزار می‌کند.
چند تن از شرکت‌کنندگان در کلاس‌های سیاسی علیه مذاکرات هسته‌ای، گفته‌اند که این افراد هدایت‌گر، «تحلیل‌های یک‌طرفه سیاسی» از قضایای روز ارائه می‌دهند و به صراحت علیه «شخصیت‌های روحانی و انقلابی» همچون هاشمی رفسنجانی، رئیس‌ مجمع تشخیص مصلحت «تبلیغات اهانت‌آمیز» می‌کنند و دولت و مذاکرات هسته‌ای و مذاکره‌کنندگان را «با صفات و عبارات ناروا مورد حمله قرار می‌دهند
فضای این‌گونه کلاس‌ها که برای اعضای سپاه پاسداران برگزار می‌شود، بدون بحث و گفت‌وگوی دو طرفه است.
روزنامه جمهوری اسلامی، برگزاری این نوع کلاس‌ها را که «ادعای ولایی‌بودن دارد»، با سخنان آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی که «پشتیبان» مذاکرات هسته‌ای و دولت است، در تناقض دانسته است.
فعالیت سیاسی توسط نهادهای نظامی در ایران ممنوع است اما سپاه پاسداران که قدرتمند‌ترین نهاد نظامی در ایران به شمار می‌رود، متهم است که فعالیت‌های سیاسی گسترده‌ای دارد. سپاه پاسداران در برخی موارد این اتهامات را رد می‌کند و در برخی موارد ورود به حوزه سیاست را از وظایف خود می‌داند.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn