کشته شدن روزنامه نگار آمریکایی ربوده توسط القاعده در یمن

آذوح: یک مسئول بلند پایه از وزارت دفاع یمن روز شنبه 6-12-2014 اعلام کرد، لوک سامرز، روزنامه نگار آمریکایی ربوده شده توسط القاعده، در حین عملیات نیروهای آمریکایی و ارتش یمن برای آزادی وی، به  دست القاعده به قتل رسید.
خواهر این روزنامه نگار نیز  به خبرگزاری رویترز گفته است که "لوک سامرز" در حین عملیات ارتش برای آزادی وی توسط القاعده کشته شده است.
در عملیات مشترک نیروهای آمریکا و ارتش یمن، 10 تن از تروریست های القاعده در استان شبوه جنوب شرق یمن کشته شدند.
روز گذشته برخی رسانه‌ها از شکست عملیات نیروهای آمریکایی برای آزادی این روزنامه ‌نگار از بند اسارت گروه‌های مسلح خبر داده بودند.
طبق این گزارش همزمان با هجوم گسترده پهپادهای آمریکایی به مواضع القاعده در یمن ارتش یمن به محل نگهداری "لوک سومرز" روزنامه نگار ربوده شده آمریکایی حمله کرده، اما این گروگان در حین عملیات به دست گروه تروریستی القاعده کشته شد.
روز پنجشنبه شاخه القاعده در یمن با انتشار یک ویئیو از روزنامه نگار آمریکایی تهدید کرد که تا سه روز اگر آمریکا به خواسته های این گروه پاسخ ندهد این گروگان را اعدام خواهند کرد.
در ویدیو، لوک سامرز 33 ساله طی پیامی گفت :"من در بریتانیا متولد شدم اما شهروند آمریکایی هستم. سال گذشته توسط القاعده در صنعاء ربوده شدم". وی افزود که جانش در خطر است و تقاضای کمک کرد.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn