وزیر کشور: به کارگران مجوز ندادیم تا دیگران هم مجوز نخواهند
- توضیحات
- منتشر شده در دوشنبه, 27 مرداد 1393 21:29
آذوح: عبدالرضا رحمانیفضلی٬ وزیر کشور میگوید مخالفت با صدور مجوز برای راهپیمایی روز کارگر به علت «هزینههای» احتمالی بالا و نیز احتمال درخواست مشابه برای روز پرستار و کارمند بوده و وی «افتخار» میکند که در صدا و سیما برنامه ۳۰: ۲۰ و باشگاه خبرنگاران جوان را راهاندازی کرده است.
آقای رحمانیفضلی روز دوشنبه (۲۷ امرداد) این اظهارات را در گفتگو با روزنامه «شرق» بیان کرده است.
وی در پاسخ به علت مخالفتها با صدور مجوز راهپیمایی برای روز کارگر گفته «اگر برای موضوعات مشابه مثل روز کارگر این اجازه را میدادیم، برای روزکارمند و پرستار هم این تقاضا از ما میشد.»
وزیر کشور افزوده «روز ۲۲ بهمن و قدس همهجا تعطیل است و ما راحت کنترل میکنیم، اما اگر شما بیایید و وسط هفته بخواهید راهپیمایی خود را انجام بدهید، تهران و شهرهای بزرگ قفل میشود و هزینههایی که به کشور وارد میشود بسیار بالاست.»
وی در بخش دیگری از این گفتگو راهاندازی برنامه ۳۰: ۲۰ در تلویزیون هنگامی که معاونت سیاسی صدا و سیما را بر عهده داشت را جزو «افتخارات» خود دانسته است.
رحمانیفضلی گفته «اینها جزو افتخارات من است و به عملکرد خودم افتخار میکنم. الان هم برگردم همینگونه عمل میکنم.»
وی علت راهاندازی این برنامه و باشگاه خبرنگاران جوان را چنین تشریح کرده است: «مردم برای هیچ خبری نباید به هیچ رسانهای مراجعه کنند منشا و مرجع خبر باید رسانه ملی باشد. این سیاست من در حوزه خبر بود.»
وی همچنین گفته به علت کمبود وقت و نداشتن علاقه٬ برنامههای ماهوارهای تماشا نمیکند.
رحمانیفضلی یکی از محافظهکاران شناخته شده در کابینه حسن روحانی است که گروهی از وی به عنوان سهیمه علی لاریجانی در دولت یازدهم نام می برند.
اظهارات وی در این گفتگو میتواند نشانه خوبی از سیاستهای دولت حسن روحانی با تشکلهای صنفی و کارگری باشد.