وزیر کشور: هزار شهر ایران ورشکسته شده‌اند

آذوح: عبدالرضا رحمانی فضلی٬ وزیر کشور می‌گوید در کمیسیون فرهنگی مجلس به وی اصرار شده واژه «ساپورت» را به کار ببرد و استفاده از این نوع پوشش را محکوم کند٬ مسئولیت قرارگاه‌های امنیتی در مرزهای کشور به سپاه واگذار شده٬ از ۱۲۳۰ شهر ایران٬ ۱۰۰۰ شهر ورشکسته هستند و ۱۰۰ درصد استانداران در دولت یازدهم عوض شده‌اند.
آقای رحمانی فضلی این اظهارات را در گفتگو با خبرگزاری ایرنا بیان کرده است.
مهم‌ترین گزاره‌های این گفتگو:
وقتی برای اولین بار در خصوص موضوع ساپورت از من سوال کردند من واقعا نمی‌دانستم ساپورت چیست، در کمیسیون فرهنگی گفتم من نمی‌دانم ساپورت چیست و بعد یکسری عکس و اسلاید از خانم‌هایی با حجاب نامناسب به من نشان دادند و بعد من فهمیدم ساپورت چیست.
وقتی ریشه ساپورت را ریشه یابی کردم فهمیدم ورزشکارانی که ورزش کششی انجام می‌دهند لباس‌های چسبان و تنگ می‌پوشند تا حافظ تاندون‌ها و ماهیچه‌ها باشد و چون ماهیچه‌ها و تاندون‌ها را حمایت می‌کند اسم آن را ساپورت گذاشته‌اند که ساپورت در انگلیسی به معنای حمایت کردن است.
● {در کمیسیون فرهنگی مجلس} از من خواسته شد که شما به صراحت این واژه {ساپورت} را در یکی از مصاحبه‌ها بکار ببرید و بگویید وزارت کشور با ساپورت مقابله می‌کند که من گفتم این مناسب نیست که من این مطلب را بگویم چرا که فردا و پس فردا باید بگویم با این لباس و آن لباس هم مخالفم و من باید به تعداد لباس‌هایی که پوشیده می‌شود بگویم با این‌ها مخالف هستم و این درشان من نیست.
● {گفتم} من می‌گویم که وزارت کشور طبق قانون با پوشش نامناسب برخورد قانونی می‌کند اما اصرار بود که من این کلمه را بکار ببرم که من نیز هیچ وقت این کلمه را بکار نبردم برای اینکه درشان وزارت کشور نیست که اسم لباس را بیاورد.
در منطقه شرق ما موضوعی به نام اشرار را داریم که وزارت کشور، نیروی انتظامی و سپاه از قبل تدابیری اندیشیدند و در منطقه شرق، جنوب شرق، غرب و شمال غرب قرارگاه‌های امنیتی داریم که این کار کاملا به عهده سپاه پاسداران واگذار شده و بعضی از دستگاه‌ها تحت نظر آن‌ها ایفای نقش می‌کنند.
بیشتر پناهندگان {داخل ایران} از افغانستان هستند. آخرین آمار را دقیقا ندارم اما طبیعتا حدود دو تا دو و نیم میلیون نفر پناهنده یا می‌ه‌مان در داخل کشور داریم که بخشی از آن‌ها غیرمجاز هستند.
۹۰درصد پناهنده‌ها افغانی هستند و ما هر روز و هرهفته و هر ماه در خصوص اتباع غیرمجاز اقدام می‌کنیم و نیروی انتظامی آن‌ها را جمع می‌کند و درافغانستان تحویل می‌دهد و آزادسازی می‌کند چون آنجا کسی نیست که این‌ها را تحویل بگیرد.
در حال حاضر، یک هزار و ۲۳۰ شهر داریم که نزدیک به هزار شهر ورشکسته هستند و درآمد با هزینه نمی‌خواند و ترازشان منفی است و ما مرتب از طریق وزارت کشور کمک مالی و تجهیزاتی می‌کنیم.
ما روستا‌ها را به شهر، بخش‌ها را به شهر و شهر‌ها رابه شهرستان تبدیل می‌کنیم و محدودیت‌هایی برای کاربری زمین‌ها یا فرصت‌هایی برای تغییر کاربری زمین‌ها ایجاد می‌کنیم که به نظر من به کشاروزی و فعالیت‌ها لطمه می‌زند و هم توقعات را بالا می‌برد و از طرفی هم درآمد‌ها پایین و هزینه‌ها بالاست.
۱۰۰درصد استانداران ما در کشور تغییر کرده‌اند و این رویکرد با رعایت همه جوانب انجام گرفته است و نتایح مثبتی را شاهد بوده‌ایم؛ در زمینه فرمانداران نیز در حدود نزدیک به ۴۳۰ فرماندار در کشور داریم که بیش از ۸۰ درصد آن‌ها عوض شده‌اند.
در حال حاضر دولت با هجمه‌ها زیادی روبرو است و ذهن و داوری مردم نیز متاسفانه بر اساس برخی تیتر‌ها و ادعا‌ها شکل می‌گیرد که روزنامه و خبرگزاری نه برای دفاع از دولت و شخص وزیر بلکه برای حمایت از رای مردم و حمایت از فعالیت‌های دولت، نقش مهم و بسزایی دارند.
در حوزه امنیت دولت در یکسال گذشته با هیچ مقوله و موضوع امنیتی خاصی مواجه نبوده و این به معنای آن نیست که ما عوامل تهدید و تحریک امنیتی نداشته‌ایم بلکه به معنای مدیریت درست دولت در حوزه‌های مختلف است.
● {در دولت احمدی‌نژاد} در حوزه سیاست داخلی در کشور هر روز درگیری سران قوا را داشتیم و به روزی رسید که رییس مجلس را در مجلس با یک فیلم ساختگی زدند و با طراحی و نقشه قبلی خانواده ایشان را متهم می‌کنند.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn